C'est la vie

Ordning & Reda

 

 

Jag har inte haft någon kalender på länge och tänkte egentligen vänta med att köpa en tills i höst. Det här med att försöka komma ihåg allting utan att skriva ner det håller inte när man är disträ och glömsk som jag. Nog för att det är bra träning för minnet, men risken finns ju att någonting viktigt faller i glömska. 

 

När jag var i Stockholm gick jag in på Ordning & Reda på Götgatan och blev så glad över att hitta på en kalender som börjar redan från nästa vecka, alltså efter min semester. Att den dessutom är i min favoritfärg är bara ett plus.

 

199 kronor kostade den.

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.