My Sweden

Blå, blå himlar och hav

 

 

Min semester i Sverige har hittills varit helt perfekt. Det här vädret är ju helt fenomenalt. Bilderna är från i onsdags när jag och mamma var i Västra Hamnen. Om det är någonstans man kan vara på sommaren och få allt men behöver, så är det i Sverige. Jag älskar verkligen havet och det är en av de saker jag saknar som mest i Paris.

 

Efter några härliga dagar i Malmö befinner jag mig just nu på Österlen och hälsar på pappa och Ewas. De är tyvärr inte särskilt sociala och sitter båda och snarkar framför TV:n. Själv har jag knåpat ihop ett litet goodbye collage till en av mina kollegor som slutar idag. Det känns lite tråkigt att inte vara där men han blev i alla fall glad för min hemmagjorda poster. Vem behöver Photoshop när det finns paint? Dessutom har jag kollat genom att foton jag tagit under semestern. Det är en hel del!

 

Nu är jag trött på att sitta framför datorn. Jag funderar på att ta en promenad ner till havet. Jag kanske skulle ta och köpa en mjukglass? Jag har ju faktiskt bara ätit tre stycken den senaste veckan. Det gäller att maxa så jag klarar mig framöver. 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.