Onsdagstankar

Just det hörni. Jag har ju köpt ett par fina, nya brallor på & Other Stories. Egentligen är de inte speciellt nya nu för jag har haft dem i min ägo ett tag. Dessa kommer jag utan tvekan bära mest av allt i höst, bortsett från stickade tröjor då vill säga. De funkar mindre bra regniga dagar så jag får helt enkelt omsorgsfullt välja tillfällen då de passar ihop med rådande vädersituation. Som idag när det ska bli sensommarväder. Härligt!

För den som är sugen på att köpa likadana byxor så finns de att beställa HÄR. Jag tycker dock att de är betydligt snyggare in real life än på bilden.

Jag börjar känna ett stort behov av ledighet. Av att sova ut fler än två dagar i veckan. Jag är galet trött på morgonen och påverkas så otroligt mycket av att det är mörkt när jag ska gå upp. Både igår och i måndags kände jag mig lite låg och ängslig utan att egentligen veta varför. Är det pms? Förändringar på jobbet? Den nya årstiden? Det ruskiga höstvädret kom så plötsligt att det kändes som att få en kall och ruggig käftsmäll från ingenstans. Kanske vänder det nu när vi får en dos av sol och mildare klimat ett tag. Att jag har Paris-resan att se fram emot om 2,5 vecka hjälper också. Jag längtar verkligen efter att dricka vin som kostar 4 euro glaset och strosa omkring i mina gamla kvarter. Vännerna längtar jag också efter såklart. Får inte glömma dem.

0 reaktioner på ”Onsdagstankar”

  1. Vilka snygga byxor! Längtar också efter ledighet, en solsemester skulle sitta fint. Längtar nog lite extra mycket bara för att det just nu är omöjligt att åka någonstans. Saknas både tid och pengar… (ser fram emot dina Paris-uppdateringar) Ha en riktigt fin dag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen