Health & Fitness

One more time with a feeling

Jag är stolt över mig själv. Varför? För att ikväll tvingade jag mig ut på ännu en runda konditionsträning i parken. Plus en massa knäböj, sit ups, armhävningar (Ina, jag kunde göra 12! Så det om du kan, hehe ;-P) och push ups. Om några veckor kommer jag vara SÅ vältränad. Eller okej, mer vältränad än innan. Hur som helst så känns det bra!

Planen ikväll var egentligen att träffa Linda för ett glas, men hon bor längst ut i östra Paris och jag längst ut i västra. Efter träningen var ingen av oss sugen på att dra ut. I stället ska jag tvätta, måla naglarna(jag kom så långt som att klippa dem igår) och titta på Gossip Girl.

0

0 kommentarer

  • Anne

    Ett av mina drömresemål är Galapagos. Vet två stycken som varit där. Båda säger att det var helt otroligt. Dyrt men helt klart värt det. Tummen upp!

  • Anna

    Bra jobbat att ta dig ut!

    Och tack för peppen, det är verkligen sweet av dig. Hoppas du också kommer dit du vill, hittar lägenheten du letar efter och framför allt – mår lite bättre imorron. 😊

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.