On this day a year ago

När jag lägger in två inlägg i rad med bilder på mig själv känner jag mig nästan lite obekväm. Kanske är det ingen annan som stör sig på det men jag blir alltid lite orolig över att jag har blivit narcissist och självcentrerad när det är för mycket ”me me me” på bloggen. Fast okej, bloggen handlar ju om mig delvis.

Hursomhelst. Jag tänkte att det kunde vara kul att se tillbaka till förra året den 14 december. Så alltså 2016. Då var det en onsdag och för den trogna läsaren är det ingen hemlighet att jag vid denna tidpunkt befann mig på södra halvan av jordklotet. Dessa bilder tog jag på väg mellan huset där jag bodde i Mowbry, vilket är en stadsdel i östra Kapstaden, och Observatory dit jag var på väg för ett ärende. Berget där i bakgrunden heter Devil’s Peak och är populärt för hiking. Jag hade inte haft någonting emot det klimatet idag som jag just då var bortskämd med, men vill inte tillbaka till hur jag mådde för ett år sedan. Hellre vinter och glädje än värme och olycka. Jag trängde undan känslor av vilsenhet, dålig självkänsla och utmattning, men det kom ju tyvärr ifatt mig sen. Det går inte en dag utan att jag känner tacksamhet för styrkan jag byggt upp det senaste året.

På tal om styrka. Nu börjar jag snart jobba. Igår kände jag att jag går på en lägre energinivå. Inte att jag är utmattad utan snarare att jag sänkt kraven, undviker onödig stress och unnar mig en mjukstart på semestern. Det gäller att lyssna på kroppen, och själen.

Ha en underbar torsdag mina vänner!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen