Vardagslyx

Middag för en hårt arbetande singelkvinna

Här kommer ett life hack från en hårt arbetande, ensamboende singel till en annan annan. Det är inte särskilt ofta jag orkar stå och laga boeuf bourguignon (jag har i och för sig aldrig lagat boeuf bourguignon) en torsdags kväll efter jobbet, så för att slippa vardagsstress så gör jag lite enklare maträtter i veckorna. Allt du behöver är ett par skivor av ditt favoritbröd, lite salladsblad, färdigköpt skagenröra (för att helfabrikat är okej till viss del när man är en hårt arbetande singel som inte kommer hem till en partner som står vid spisen och kokar en mustig gryta), kokt ägg och avokado. Det tar ca 15 minuter att förbereda och mättar lagom mycket. En perfekt, okomplicerad middag. Enligt min åsikt åtminstone, och det är den som räknas här på bloggen. Hehe.

Detta åt jag igår när jag kom hem trött och frusen efter kören, vilket ackompanjerades av ett avsnitt av The Crown. Idag är jag ledig. Det var veckans bästa beslut att låta fredagen vara tom i vikariekalendern för jag behöver verkligen vila. Jag vaknade ganska tidigt idag (som alltid när man är ledig), men låg kvar i sängen till nio. Nu har jag ätit frukost, svarat på ett par mail och lyssnar på julmusik. Tröttnar man någonsin på Mariah Careys julskiva? I think not. Snart ska jag iväg och träffa en kompis från kören för en trevlig fredagsfika. Det blir mysigt!

Ha en underbar fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.