Weekend

brass and green velvet.

Jag hade stora planer på att sitta och jobba med den kommande bloggförändringen (är det inte oliiidligt spännande?) hela eftermiddagen, men riktigt så blev det tyvärr inte. I stället har jag suttit och mailat, ringt och koordinerat till höger och vänster för styrelsens räkning. Någon som glömt betala hyran, lägenheter som har problem med fukt, besiktning som ska göras, en otrevlig medlem som förväxlat mig med jourhavande vaktmästare/sin mamma etc etc. Det ska bli så skönt att ha semester från allt det i två veckor. Jag ska inte svara på ett enda mail som har med det att göra.

Efter en riktigt mysig och trevlig fika med Kamilla, en nyfunnen vän som jag tycker himla mycket om, så var jag så full av energi. Vi pratade mycket om det här med osympatiska arbetsgivare, vikten av att veta sitt eget värde och hur mycket vi båda längtar efter julledighet. Innan vi sa hej då så gav hon mig en varm kram och sa en massa fina saker som fick hela mig att växa tre storlekar. Är det inte för härligt med sådana människor? På väg till biblioteket för ett par timmars jobb på datorn så fick jag ett sms av Louise som för egen del var på väg till Scandic vid Triangeln för att jobba lite hon med, så jag styrde kosan dit i stället. Det är lite trevligare lokaler här, som även bilderna visar.

Louise är redan hemma och jag ska hemåt jag med. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu men jag funderar på att åka till Kockums och simma igen, följt av bastu. Eller köra lite yoga hemma. Sedan ha en riktigt mysig kväll för mig själv med film, ansiktsmask och choklad. Det blir nog bra det.

Vad hittar DU på denna fredagskväll?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.