C'est la vie

La famille

Om en liten stund kommer brorsan & Co för att plocka upp mig, sedan ska vi hem till mamma. När de ringde från bilen innan så hörde jag de två små fisungarna som ropade ”Hej Christiiine!!”, följt av Sally som skriker ”Du ska sitta beve meeej”, och Melvin som lägger till ”O meeeej!”. De två kan vara bland det sötaste som finns här i världen. Jag kan  inte tänka mig något bättre idag när jag verkligen känner behov av lite extra kärlek och varma kramar.

Jag längtar dessutom så himla mycket efter syrran nu. Åh vad jag behöver umgås med hon som är en av de som står mig allra närmast. Vi kommer säkert bråka minst en gång, följt av gråt och ”förlåt för att jag var så okänslig/dum/tog ut min hangryness på dig”, etc etc men framförallt kommer vi skratta, diskutera och prata om allt det där vi inte hunnit prata om på flera månader. Jag ska krama henne så hårt och inte släppa på minst en minut. Världens finaste syster.

Nu måste jag rusa. Efter fikat ska mamma och jag in för att kika på julklappar. Jag har köpt EN enda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.