C'est la vie

On fait comment?

Jag städar. Gick upp tidigt och fick låna dammsugare och mopp. Har lämnat lakan och handdukar för tvätt med och har fått rena lakan(hade jag vetat det så hade jag inte spenderat 20 euro på extralakan…). Ska försöka göra något åt stoppet i avloppet i duschen. Måste bara lista ut exakt hur man ska göra för att inte förstöra avloppsrören eller mig själv. Detta är ju inte direkt barnvänliga grejer… Förstår alla ord utom de väsentliga för att göra rätt.

Idag får bli en fixardag. Vädret är tråkigt och jag är trött. Jag och Janis skulle träffats i morse men det får bli i morgon istället, eftersom hon börjar franskkurs idag. Duktig hon är!
I eftermiddag ska jag ta och sätta mig någonstans på ett mysigt ställe och skriva på lite saker. Blir lätt att man blir distraherad av internet och TV när ma sitter hemma. Litet och trångt med.

Nej nu ska jag fortsätta här. Oj, kom på att jag glömt äta frukost. Kanske ska göra det först?

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Jag har också roat mig med storstädning denna morgon. Skönt att få det gjort. Nu kan jag med gott samvete ägna resten av dagen åt min bok.
    Kram

  • Robin

    Åh, jag älskar att storstäda. Allting känns så perfekt sen, det är världens bästa känsla att sjunka ner i en renbäddad säng och njuta av att det luktar såpa och lite damm (jag tycker alltid det gör det, det sitter kvar i näsan eller kanske finns i luften? eller så missar jag massor, haha).
    Det finns väl både fördelar och nackdelar med att ha en liten yta att städa kan jag tänka mig :>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.