C'est la vie

Om man vill vara sig själv för en stund

Jag hade verkligen en supermysig kväll hos Linnea igår. Vi åt god middag och satt och pratade till sent. Det är skönt att komma bort lite och kunna vara sig själv (jag har kanske inte sagt det men jag och killen bor tillfälligt hos mina svärföräldrar tills vi hittar lägenhet) ett tag. Vara social på en lägre nivå och prata om allt och ingenting utan att anstänga sig eller tänka på hur det låter i andras öron.
 
Nu ska jag iväg och träffa Janis för ett par rundor promenix i Parc Monceau. Jag älskar att jag har så fina vänner här, jag känner mig aldrig ensam.
 
Tjingeling!

0

0 kommentarer

 • Ellinor

  Ibland behöver man lite andrum och tid för sig själv.
  Vilken fantastisk bild. Längtar efter att möta våren i Paris. Har börjat titta lite smått på flygbiljetter. Får se om det blir över påsk eller ännu längre fram. Vi har ju många trevliga ledigheter och klämdagar att se fram emot i vår 😊
  Kram

 • Helena Milton

  Hej! Gillar din blogg och Paris!!! Vänner är ett omistligt inslag i livet, det är resor till Paris också för oss som inte bor där då … 😊 Jag åker dit om ett par månader. Au revoir!

 • Christine Svarar

  Ellinor: Ja, så är det verkligen 😊 Ja du får komma och hälsa på!

  Helena: Roligt att höra 😊 Jaså, det låter härligt!

 • Karin

  Vet precis hur det är! Jag bodde själv hos svärföräldrarna ett par månader förra våren innan vi fick våran lägenhet. Det var riktigt påfrestande faktiskt. Det var en sån otrolig befrielse när vi väl fick lägenheten sen! I sådana fall är väntan värt mödan 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.