Shopping

It’s in the bag!


Vad ligger i påsen måntro?

Jag visste inte ens att Banana Republic fanns i Paris förrän idag då jag såg en hel skara turister med påsar därifrån. Efter lite detektivarbete lyckades jag hitta källan. Vilken härlig butik! De har verkligen allt möjligt. Visst är priserna lite högre än det jag vanligtvis betalar för kläder, men eftersom de har rea på nästan allt i butiken hittade jag flera fina och prisvärda plagg.

Efter lite självdiciplin valde jag bara ut en sak som fick följa med till kassan. Någonting jag velat ha i flera år och nu hittade jag äntligen ”den perfekta”, till 70 % (nedsatt från 179 till 59 euro!) rea. Den kommer bli perfekt till våren. Jag är så nöjd!

Ni ska snart få se den på!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.