C'est la vie

Not really ok


Vinlunch


En orkester utanför Comedie Francaise som spelade helt fantastiskt


Frukost på Le Pain Quotidien


”Fågelmannen” till höger. Han hade vid ett tillfälle en fågel på HUVUDET. Haha! Alla turister var såklart förtjusta och ville också ha fåglar som åt ur handen.

Helgen har verkligen varit en bra sådan. Umgåtts med vänner och haft det bra i solen. Jag är lyckligt lottad som får möjligheten att spendera våren här i Paris!

Jag mår dock inte så bra idag. Jag vet inte riktigt vad det är men jag har grym huvudvärk, mår illa och känner mig allmänt konstig. Jag tror jag ska ta en paus från vin, kaffe och flottig mat. Det funkar inte helt enkelt för jag mår skit efter denna helgen med för mycket av det.
Natalie har varit så gullig och lagat middag till oss oh nu sitter vi i sängen och tittar på High Fidelity. Dock tror jag att jag ska lägga undan datorn nu och lägga mig ner. Jag hoppas verkligen jag mår bättre i morgon för då är det jobb som vanligt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.