C'est la vie

Sjuk i huvudet

Usch vilken kväll jag hade igår. Min huvudvärk blev inte bättre utan den snarare eskalerade till värsta migrän-anfallet. Natalie hade inga värktabletter och jag fick inte tag på Christophe för hans mobilbatteri hade tagit slut under tågresan tillbaka till Paris. Mina val var att antingen ta en taxi till Champs Elysées och det enda pharmaciet som var öppet i närheten, eller försöka sova. Det senare kändes som en omöjlighet. Sen vid elva ringde äntligen Christophe. Jag bröt ihop och mellan snyftningarna fick jag fram att jag inte mådde bra. Då sa han ”viens ici chéri”, så jag tog en taxi och orkade inte ens bry mig om att han startat mätaren på 5,50 euro (den brukar starta på typ 2,50) och fick betala 11 euro för en taxiresa på typ 2 km. Det kändes som det var 30 grader i taxin och jag satt alldeles torr i munnen och tänkte ”jag måste ut härifrån, annars spyr jag”.

Till slut kom jag fram och en orolig pojkvän tog hand om mig. Jag tog två alvedon, släckte alla lampor, stängde fönsterluckorna och öppnade fönstret på vid gavel. Efter en halvtimme med min amore som höll om mig så mådde jag bättre. Kanske stämmer det att kärlek botar allt? 

Tyvärr sov jag inte bra alls och vaknade av att jag fortfarande hade ont i huvudet och kände mig dålig. Jag sov två timmar efter frukost men känner mig inte helt hundra. Om jag inte mår bättre senare i eftermiddag så får jag gå till en läkare. Jag vet ju inte ens var jag ska gå?!

Nu ska jag ordna lite lunch tll mig. Blir nog ingen mer datortid idag för jag känner att det är jobbigt för huvudet.

0 kommentarer

  • Madeleine

    Jag brukar få spänningar i nacken som övergår till huvudvärk som i sin tur leder till illamående. Värktabletter fungerar ALDRIG. Det låter otroligt ohälsosamt, men för mig går det över om jag spyr. Har väl någon form av migrän. Riktigt oskönt!
    Hoppas du mår bättre nu! Drick mycket vatten i solen och ät ordentligt!!! Kram

  • Karin

    Låter som klassisk migrän det där! Lider själv av det med jämna mellanrum och det är rent vidrigt. Ofta känns det även på morgonen trots att man tagit värktabletter. Det känns liksom i hela kroppen! Så oroa dig inte. Försök bara att ta det lugnt, och stressa inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.