C'est la vie

Nope. I still don’t like dogs.

IMG_2958

Eftersom att jag vanligtvis inte är särskilt morgonpigg så blev jag ganska förvånad över att vakna klockan 07.03 i morse. Normalt sett brukar jag kunna somna om, men jag var helt klarvaken trots att jag vaknat flera gånger under natten, så efter 40 minuter gav jag upp och rullade motvilligt ur sängen. Även om jag älskar att sova på morgonen så är det faktiskt ganska skönt att få en tidig start på dagen. Jag har för övrigt gått och trott hela dagen att det är onsdag, men blev sen informerad av mamma att det i själva verket varit torsdag hela dagen. Det märks att mitt huvud inte riktigt är med i svängarna just nu. Jag känner mig överlag ganska ur gängorna och reagerar ovanligt starkt på vissa saker som sker i min omgivning.

Igår när jag var och handlade på Willy’s så överraskades jag av två bitska hundar som började skälla aggressivt när jag kom ut från entrédörrarna. Jag överdriver inte när jag säger att jag skrek rakt ut så att personer runt omkring skrattade åt mig och nästan fick en hjärtattack. Nog för att jag är lättskrämd annars också men jag har märkt att jag reagerar extra negativt på överraskningar sedan jag blev utmattad. Jag minns till exempel ett tillfälle i Kapstaden då jag gick på gatan och en gatuartist skrämde mig. Mitt temperament gick från 0 till 100 på en tiondels sekund. ”What are you doing you fu**ing idiot?!!”, skrek jag åt honom och gick därifrån med osynliga blixtar som for ut genom mina ögon. Jag hade hjärtklappning i en kvart efter den händelsen. Jag skrek inte samma sak åt hundarna men jag hade god lust till det. Anledning trettiofyra till att jag föredrar katter.

Nu ska jag ta en dusch och sedan gå och lägga mig. Jag har haft magkatarr i en dryg vecka och det blir inte bättre av att jag fått ännu en sak att oroa mig för. Ja alltså livet. Ibland är det inte så himla roligt och andra gånger är det helt jäkla underbart. Jag väntar med spänning på det där senare.

 

0

0 kommentarer

  • Tina

    Usch, ja jag väntar också på att livet ska kännas lite underbart. Sommaren 2017 går inte till historien som den bästa precis. Familjebråk, sjuk hund och dåligt väder… Suck. Men snart vänder det nog. Hoppas du får en fin dag! Kram

  • christinestories

    Vad tråkigt att höra att du haft en sådan trist sommar. Usch, familjefejder har jag haft min beskärda del av så jag lider verkligen med dig där. Det låter allt annat än avkopplande. Jag hoppas att det snart vänder för dig med och att hunden repar sig inom kort. Kram på dig Tina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *