Things I like

Ni är så himla fina

Jag fick ett trevligt besked nu på morgonen. Det känns så lättande att saker och ting börjar gå åt rätt håll. Efter många motgångar, oro som satt sig i magen och saknad så känner jag nu att det kommer bli en lycklig vår och sommar.
Men kanske är det så att det handlar om karma? Är man en god människa så får man oftast tillbaka det sen.

Jag vill också passa på att säga tack. Ni människor som läser och kommenterar är så himla fina. Det värmer i hjärtat ibland ska ni veta och det är det som gör att jag vill fortsätta skriva. För er. Som visar sådan omtanke och glädje för en person ni inte ens träffat(och ni som jag faktiskt har träffat). Allt ni delar med er av. För att ni får mig att skratta och för kommentarer som får mig att höja mitt självförtroende några snäpp.
Ni kanske tycker att jag är cheesy, men jag menar det. Ni är verkligen fina!

Nu ska jag snart iväg och käka frukost med Sandra. Det ska bli supermysigt att träffa henne igen! Sen ska jag till skolan för att fortsätta jobba med arbetet. Det ska bli så skönt när sista projektet för vårterminen är inlämnad!

Hoppas ni alla får en underbar dag!

0 kommentarer

 • Lisa

  Inte alls cheesy, förstar precis hur du känner! Och härligt med fler positiva besked.

  Du, kommentera gärna min fraga angaende slang pa franska. Tror du att det är nat som man kan utan att ha bott där en tid?

  Kram pa dig!

 • Ellinor

  Skönt att allting äntligen gått i lås. Jag är övertygad om att det är en fantastisk vår och sommar som går dig till mötes!

  Det är så fint med bloggar och människorna man möter därigenom. Tänk så otroligt fina vänner man får!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.