Things I like

Blå blå vindar och vatten


Som ni kanske förstått så tycker jag om att fotografera. Och jag måste nog säga att jag är en ganska hyfsad amatörfotograf. Men brorsan har ett riktigt fotointresse och hans bilder är tre snäpp vassare än mina. Men sen har han ju en lite bättre kamera dessutom.

Lite bilder från i söndags. Kivik är riktigt fint. Ännu finare är det på sommaren. Om ni inte varit på Österlen än så är det dags nu till våren och sommaren. Det är en skånsk idyll man inte får missa! Dessutom har de varje sommar Kiviks marknad, jag har för mig att det är i juli.

Idag har jag påbörjat Operation: Städa och flytta. En lista på allt to do, för att förenkla och organisera. Eftersom jag glömmer både det ena och det andra och är allmänt förvirrad. En lång städ-lista har jag också skrivit. I eftermiddags började jag med att tvätta 4 av 5 fönster. Och slänga ner vinterjackan i förrådet. Good riddance!

Nu är jag helt slut så det får bli sängen nästa. Ciao!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.