När det inte går som planerat

Hej hörni. Den här veckan bara flög förbi och jag har verkligen haft noll inspiration till att blogga. Jag har insett att det här med att hålla en daglig rutin på 30 Day Minimalism Challenge nog var lite overkill. Jag misslyckades på andra dagen på grund av tidsbrist och att jag inte haft någon som helst energi till att faktiskt tänka på garderobsrensning när jag kommer hem från jobbet. Bara att komma upp ur den varma och mysiga sängen på morgonen har varit en kamp. Så jag tryckte på pausknappen fram tills helgen, och slopar idén med att publicera ett inlägg på temat varje dag. Det blir både tråkigt och tjatigt, för er och för mig. Jag tänker i stället stryka några punkter och slå ihop resterande.

Om vi sedan ska spinna vidare på rutiner så har jag inte fått till en bra sådan när det gäller sömnen heller. Igår hade jag tänkt gå och lägga mig tidigt, men fastnade i telefon med syrran med diskussioner kring politik. Helt plötsligt hade vi pratat i 1,5 timme och klockan var kvart i elva, trots att jag hade lovat mig själv att försöka somna innan tio för att försöka komma i fas med sömnen igen. Jaja, så kan det bli.

Idag gick jag från jobbet lite tidigare och åkte iväg för att dricka kaffe med en ny fransk bekantskap som jag träffade på biblioteket för ett tag sedan. Vi började prata efter att han skrattande frågade om han kunde hjälpa mig öppna ett USB-minne som jag satt och trilskades med. Är det inte lite roligt med sådana möten? Sedan gick tiden och jag blev påmind om att jag aldrig hörde av mig och bokade in en fika. Vi kom in på ganska roliga samtalsämnen så jag satt i princip och skrattade i nästan två timmar. När jag kom hem bjöd jag över Daniela för svenska pannkakor (vilket jag inte lagat på år och dar) som vi åt medan hon exalterat berättade om sina nyinköpta linnelakan och växter. I somras när ingen av oss jobbade särskilt mycket träffades vi nästan varje dag men nu hinner vi inte umgås lika ofta och då är det så himla praktiskt att vi bor grannar.

Nu får denna uppdatering om min otroligt spännande vardag vara över. Jag ska ta en dusch och sen lägga mig. Jag kommer inte orka upp i morgon annars och vill inte vara trött när jag ska afterworka med en vän jag inte träffat på alldeles för länge.

Bonne nuit mes petits chouchous!

0 reaktioner på ”När det inte går som planerat”

  1. Blir så inspirerad av hur du möter och pratar med så mycket nya människor hela tiden, tror allt du har en liten del av en fransyska i dig som aldrig kommer lämna din kropp 😉

  2. Jaa, det är merveilleux 😊 Vi har ju varit här så många gånger. Första gången var för mig 1969… Varje gång är det lika häftigt. Älskar denna stad! En oro finns ju också ” på riktigt” att varje gång kan vara den sista. Livet är inte oändligt och vi är inte jätteunga 😏 Men vi njuter!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen