Livets kontraster

Isabella Löwengrip brukar prata om livets kontraster i sin blogg. Att hon trivs bra när det skiftar lite från vecka till vecka, dag till dag eller helg till helg. Jag kan verkligen relatera till det och har insett att även jag trivs bra när det är så. Jag älskar till exempel att resa och tycker om när jag får en chans att komma ur vardagsbubblan. Samtidigt kan det var så skönt att efter en resa så landa hemma och bara vistas i min lägenhet. Jag kan tycka att det är minst lika härligt att gå ut och dricka vin med vänner en fredagskväll som att tillbringa lördagen med några av min familjs eller vänners ungar.

I fredags träffade jag Anneli och Annika för vin och ost på det gemytliga lilla stället ”Ost & Vänner”. Jag fick en bricka med mina favoritostar; comté, brie och en Tomme på får- och getost. Annika har gått och blivit kär och ska flytta till Barcelona. Anneli och jag är både glada för hennes skull och ledsna för vår skull för att en så härlig människa och vän ska lämna vår lilla kvartett. Fast det är ju en stor anledning till att åka till Barcelona i vår!

Gårdagen började med frukost på sängen medan jag tittade på Revolutionary Road. Ungefär i mitten av filmen ringde min kusin och frågade om jag ville komma över på lunch så vid tolv traskade jag bort till Sophia, Joakim och Ines där jag stannade kvar större delen av dagen. Min kusin skulle egentligen ha fött sitt andra barn i slutet av augusti men har gått över tiden, så bebisen kunde i princip komma närsomhelst.

Jag hann bara komma in i mitt trapphus innan hon ringde mig och sa att hennes värkar börjat komma alltmer frekvent så de ville åka in till sjukhuset för säkerhets skull. Det var bara att packa ihop lite grejer och cykla tillbaka. Lilla Ines och jag tittade på barnprogram innan vi la oss och läste två böcker. Efter att jag hade sjungit en vaggvisa om John Blund så slocknade hon ganska snabbt och sen satt jag och tittade på valdebatten från i fredags. Lilla stumpan vaknade några gånger under natten pga mardrömmar så större delen av natten låg hon i dubbelsängen med mig. Hon har fått sina sovrutiner från sin kära mor verkar det som för hon låg ungefär som en sjöstjärna och pratade i sömnen. Alltså sov jag inte jättebra.

Joakim kom hem under natten och var nog lite upp i varv efter en ganska snabb och oförberedd förlossning. Tydligen hade han gjort sig en stor GT och satt sig ute med en cigg innan han la sig i soffan och tittade på wrestling, haha! Vi satt och pratade lite på morgonen och när han och Ines körde in till sjukhuset i morse så skjutsade de mig hem. Jag längtar så himla mycket efter att få träffa den lilla pojken i nästa vecka.

Nu ska jag röja upp lite här hemma, sedan rösta såklart och efter det träffa mamma och syrran.

0 reaktioner på ”Livets kontraster”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen