C'est la vie

När det äntligen är över

Så var första tentan på denna utbildningen avklarad. Det gick bättre än jag trott men sämre än jag velat. Första kvarten ville jag bara slita av mitt hår för det var som att det stod helt still i huvudet. Total blackout. Någon annan än jag som har förmågan att ta in information och sen släppa ut det igen innan det bearbetats? Min koncentrationsförmåga är oexisterande ibland. Fan meh att jag inte föddes med fotografiskt minne!

Men men, ingen idé att tänka mer på det. Det släppte sen och även om jag nog kommer få fel på en del så tror och hoppas på att jag klarade det.
Efter tentan stannade jag kvar i skolan och jobbade lite med grupparbetet med de andra. Efter det blev det gymmet och nu sitter jag här och äter makaroner och falukorv. Mumsigt!

Nu börjar helgen. Underbart säger jag bara! Kallt är det nu föresten i Malmö. Riktigt höstväder. Men det regnar iafl inte eller är ruggigt/fuktigt. Bara kallt. Det blir att bylta på sig sen när jag ska ut igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.