C'est la vie

Almost there


Tenta i Projektmetodik imorn

Efter lite brainstormande och annan oproduktiv informationshämtning i skolan, så kändes det som att det fick vara nog med grupparbetet som ändå inte kom någonvart. Att jobba 8 personer i grupp är verkligen inte det enklaste. Särskilt inte när en av dem tycker att vi ska göra det mer komplicerat än det är. Anna, som också är i min grupp, skulle möta Amelie för att käka lunch så jag hängde med dem till Jensens(inget favoritställe direkt men en mättande måltid för 50 spänn är helt okej). De skulle till biblan och plugga efteråt så jag hängde med dit med. Jag hade tänkt gå hem och plugga men troligtvis hade jag fastnat framför Beverly Hills eller liknande i stället om jag känner mig själv rätt. Och det gör jag ju.

Där satt vi några timmar och pluggade tills vi var alldeles för trötta för att koncentrera oss och vara seriösa. Troligtvis är det mer effektivt att plugga på egen hand, haha. I alla fall om det inte är till en gemensam tenta. Men det var ju iafl trevligt.

Nu ska jag duscha, städa undan lite här hemma, äta middag och plugga lite till innan det är skype-dags med älskling. I den ordningen. Det ska bli så skönt när jag gjort tentan i morgon, så jag slipper tänka på det mer!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.