C'est la vie

Le temps passe si vite

Ett tips till er från mig. Måla inte naglarna på morgonen när ni är lite darriga på handen innan frukost. Särskilt inte den handen ni inte skriver med(jag är högerhänt). Men jag lyckades få till det med lite teknik och tålamod. Det var verkligen ett risktagande från min sida med tanke på att jag kan ha uselt morgonhumör om någonting går fel eller irriterar(eller någon, haha) mig.

Ja ni ser ju av bilden att jag just nu längtar ganska mycket tills jag är på Kastrup igen och ska flyga till Paris. Nu är det inte långt kvar. Om 1 vecka och 5 dagar är det avgångsdag. Det känns som att det bara var någon vecka sen jag åkte därifrån. Tiden går så fort! Och bra är ju det 🙂

Nej nu ska jag iväg till skolan. Vi ska fika inför grupparbetet och efter det ska jag råplugga till min tenta i morgon bitti.

Hoppas ni får en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.