C'est la vie

Mystiska försvinnanden & minnen från förr


Var tusan tog mitt fina rosa pärlarmband från BagLady vägen? Kameran på bilden var min förra, den blev stulen på metron. Eller så glömde jag den kanske på en restaurang. Det bara försvann. Precis som med armbandet. Men kanske kan man koppla ihop det med min oförmåga att hålla koll på saker och ting. Det är bara lösa spekulationer. Hurvida det är mitt eller någon annans fel är fortfarande ett olöst mysterium…

Jag hittade den här gamla bilden i arkivet. Den är från juni förra året, då jag jobbade som barnflicka. Jag kommer ihåg det rummet jag bodde i. Det var i källaren och det var både svinkallt och sådär fuktigt det ofta blir när det är under markhöjd.
Barnen var supersöta men mannen i huset var lite sådär knepig. Han envisades bl a med att sätta på larmet varje natt på helgen, så när jag kom hem på morgonkvisten efter att ha partat så satte larmet igång att pipa för att jag skulle slå in koden. Sen fick jag gå upp igen en gång för att jag inte hade toalettpapper på toan nere. Då hörde man honom gapa från övervåningen, han var skitlack, haha! Han kunde ju skitit i larmet när han visste att jag inte var hemma än. herregud ja. Skulle jag jobba med något sådant igen? Inte en chans! Var det en nyttig erfarenhet? Absolut!

Appropå jobb, så var jag ju och jobbade ikväll. Cheferna var inte där då så jag ska ringa någon i morgon(som jag inte minns namnet på.. det var typ Fippe eller Kippe eller något sådant…?) och få lite fler tider. Det känns ok än så länge och det gick bra när jag sen skulle ta emot samtal själv. Förutom att jag satt med en riktigt bitter jävel som nog jobbat lite för länge där. Haha!

Nej nu blir det ett avsnitt av HIMYM och sen ska jag sova sött. Vi har inga lektioner imorn eller fre men vi har grupparbete i stället, så vi ska ses några timmar imorn. Fast det ska bli skönt med en timmes sovmorgon. Man får vara glad för det lilla man får 😉

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.