Fun stuff

Nu är det helg!

Efter noga övervägande så skippade jag att ta mig in till stan nu på eftermiddagen. Jag behöver lämna tillbaka lite grejer, men det fanns varken tid eller lust till det. Så det får bli i morgon i stället.

Jag fick ett sms av Sophia innan som frågade om jag ville komma på filmkväll som hon och några andra bestämt sig för. Tyvärr har jag redan andra planer men jag ska titta förbi där en stund innan jag drar till Madeleine som bjudit med mig på en grej ikväll.

Hennes pojkvän hade fått vip-inbjudan till ett event för Nöjesguiden på Diesel-butiken och de frågade om jag ville hänga på. Lite vin och snittar med fint sällskap är ju inte fel en fredagkväll såhär. Tydligen är efterfesten på Babel sen.
Så det blir ingen lugn hemmakväll för min del. In fact, så blir det inte en lugn helg alls för i morgon är det 25-årsfest. Men det är ju roligt att ha fullt upp tycker jag. Då kan man gotta sig i soffan på söndag och glo på Dirty Dancing för 10:e gången med gott samvete 😉

Nu kickar vi igång helgen tycker jag!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.