Fun stuff

Gratis konsert, sliskig dricka och Babel


En sötsliskig sak. Alltså inte jag då, alkoläsken menar jag. Jag är bara söt.

Jisses, vilken trevlig kväll igår. Det började med några Smirnoff Ice(jag ska seriöst sluta dricka alkoläsk, det är så sjukt sött!) på Diesel, och det var ju Madde och hennes kille Johan samt hans kompis Mackan.
Ett mingel som Nöjesguiden anordnat där eftersom att de öppnat nya lokaler ovanför Diesel-butiken. Det var alla möjliga människor där. Allt från överstylade wannabe-fashionistas till rockiga snubbar med t-shirts som hängde på en skör tråd. En och annan skrikig brud fanns där med. Jag har aldrig riktigt förstått grejen med att gapa som en 14-åring på Kent-konsert bara för att man ser någon man känner.

Efter att ha fyllt upp oss med gratis sprit där så drog vi till KB där Moneybrother spelade. Eftersom att Madde’s kille Johan verkar vara ”på listan”-kungen av Malmö, ungefär, så fick vi komma in gratis där.
Han hade spelat halva tiden redan men vi fick höra en massa bra låtar ändå, en riktigt bra spelning. Fast Johan gav mig och Madde onda ögat för att vi pratade och skrattade under tiden han ”försökte njuta av konserten”. Haha! Dessutom blev vi mobbade för våra bloggar hela kvällen. Vadå det är väl skitcoolt att lägga ut sitt liv på internet, ta bilder på varenda kaffe man dricker och med stolthet visa upp sitt vackra ansikte i vartannat inlägg? 

Kvällen slutade på Nöjesguidens efterfest på Babel. Även där gled vi in vip tack vare Johans ”på listan”-fixande. Creddigt värre. Där lekte vi hiphopare, diskuterade ”svenskhet” och skrattade åt en dålig rappare som sa femtioelva gånger att vi skulle ”skaka dem som mamma gav dig”(?….!). Dessutom kostade kvällen mig bara 20 x 2 kr för garderob + en cider. Jag hade ju inga kontanter tyvärr så jag är skyldig Johan det, hehe 😛 
Sen tog vi en avstickare på nattöppna bageriet på vägen hemåt där jag skramlade ihop till några frallor med hjälp av mina sista mynt som jag helt glömt bort att jag hade i plånboken.

Herregud vad mycket text det blev. Orkar ni läsa allt? 😉


Söta Madde


Vill ni ha adressen till hennes blogg? Här (NU FUNGERAR LÄNKEN!) kan ni läsa om hennes tvättmaskins-problem och liv på Möllan.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.