Fun stuff

Dagen efter


Emma i sin fina röda klänning

Oj vilken kväll igår! Emma’s fest var riktigt lyckad. Vilket jobb hon hade gjort. Mat, dricka, sjukamp-lekar, kladdkaka vid midnatt(jag lyckades dock tappa min tallrik TVÅ gånger på golvet, haha!), fint dekorerat etc etc.
En massa människor dessutom som jag inte träffat på evigheter. Det var superkul! Jag tog efter den där ”sitta med några man inte känner sen innan”-regeln och hamnade vid dansbordet. Alltså Emma är en grym dansare och hon hade såklart bjudit sina danskompisar. Vissa hade jag träffat innan och andra hade jag aldrig tidigare pratat med. Så himla trevliga tjejer och killar. Och sen var det roligt att se bekanta ansikten som jag kanske såg sist för 3-4 år sedan. Herregud vad tiden går fort! Så himla roligt med att träffa mina vänner som jag knappt sett sen jag flyttade till Paris. Även om vi inte ses så ofta så är de samma mysiga och härliga personer. Fast mer vuxna. preces som jag då 😉

Att vara på fest med 30 % dansare var ju bara så himla kul också. Jag tror inte jag har dansat på mycket på flera år. Dessutom fick jag lära mig lite salsa av en kille.
Och temat var röda mattan, så alla var så fina och snygga. Vissa killar var så stiliga i kostym. Då är det extra roligt!

Fick åka med två av Emmas vänner i en taxi till Malmö sen, hade typ inga kontanter men det är tur att det finns generösa och shyssta människor. Tjänster och gentjänster liksom. Skönt att komma hem kan jag lova.
Jag kom hem runt halv fyra i morse och hade så sjukt ont i fötterna från allt dansande i högklackat. Hes är jag med och lär ha träningsvärk i morgon från diverse komplicerade dance moves, haha. Ett tecken på en lyckad födelsedagsfest kanske?

Tack för igår Emmazing!! Underbart säger jag bara!

Idag blir det att städa, vila, tvätta och bara ta det lugnt. Nu kollar jag på Idol-reprisen och ska sen ta tag i diskberget. På allvar då, det är ett berg av disk. Usch….

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.