C'est la vie

2.30 AM – Message d’amour


Bild tagen igår när jag kom hem strax innan fyra, haha! Som ni ser så hade jag min leopardkjol. Grrr!

Haha, jag skickade ett sms inatt till Christophe, sådär vid 02.30, lagom rund om fötterna. Jag fick till svar idag:

”Tu es trop mignonne quand tu es bourrée” = Du är så söt när du är full.

Hehe. Vadå full? Jag var spiknykter 😉 Skrattade högt åt hans meddelande och var tvungen att dubbelkolla vad jag jag skrev till honom. Vad det var får ni INTE veta 😛
Nej men allvarligt så var jag ganska lagom igår faktiskt. På lyset bara. Salongsberusad. Mer behöver jag inte bli för att ha roligt. Egentligen har jag oftast roligast utan alkohol, men när det bjuds på champagne och vin så tackar man ju inte nej, hähä. Idag är jag mest seg och trött, inte ont i huvudet eller illamående. En förståndig flicka är vad jag är. Säger vi…

Usch jag saknar honom riktigt mycket nu. Det börjar kännas nu det här med att vara ifrån varandra. Det blir svårare och svårare, särskilt när vardagen är stressig och man kanske behövt komma hem till en kärleksfull kram. Dessutom tror jag att tre veckor är gränsen för vad jag pallar. Just närheten. Att somna och vakna med den andra brevid. Jag glömmer bort hur han doftar och hur det känns när hans armar håller om mig.  

Jag längtar tills nästa tisdag ♥

0 kommentarer

  • Karin

    hehe fast om man kör sådär en halvtimmes kondition och så styrka också blir det ju liksom som bara ett pass "egentligen":p
    hoppas du har en fin söndag!:)
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.