C'est la vie

Tomato + Mozzarella


Tomat, mozzarella, färsk basilika, flingsalt, peppar, olivolja och balsamvinäger. Gott som sallad eller förrätt.

Sophia och Joakim kom över en stund i eftermiddags. Vi tittade på bilder och snackade lite. Joakim hade dessutom aldrig varit hemma hos mig innan. Haha, det första han kommenterade var mitt kök, ”IKEA-kök var det här ja”. Han har nämligen jobbat med kök på IKEA 🙂

Sen gick vi och handlade på Willy’s ihop där vi hade dragkamp med plastpåsarna bl a. Det är så vi handlar. 
Jag har ätit min middag och sitter nu och har fastnat med arslet i soffan. Jag gjorde föresten pasta med rökt lax och för att vara ärlig så är jag lite orolig för att jag ska bli magsjuk. Jag tyckte den luktade lite annorlunda men tänkte att det kanske beror på olika sorter. Men efter att ha ätit den så känner jag mig nervös. Men det återstår väl att se.

Nu ska jag ner och hämta min tvätt, sen ska jag vika den(så det inte blir som sist… hrm…) medans jag kikar på antingen senaste GG eller lite HIMYM. Kan inte bestämma mig riktigt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.