C'est la vie

Några fler bloggtips…

Jag ville bara säga att jag har lagt inlägget Tips på genuina och personliga bloggar upp i menyn, så att det går att finna snabbt och enkelt.

Skärmavbild 2016-09-29 kl. 12.41.45

Sedan måste jag även nämna att jag glömde två bloggare som skulle ha varit med på listan. Jag är som sagt mänsklig och det där inlägget tog två dagar att sammanställa (because this is not my full-time job ya’ll). 

Den första är Aminas, som bor i Milano. Just nu lyckas hon på något vänster snacka sig in på diverse modevisningar under fashion week och när hon inte gör det så lever hon livet à la Italiano.

Den andra bloggen är My Gerdin, som driver en riktig feelgood-blogg med smarta inlägg om feminism, minimalism, katter och massor med olika tips för att göra livet lite bättre.

De finns nu med på listan de också!


För övrigt så känner jag mig väldigt trött idag så efter lite lunch måste jag verkligen gå ut i den friska luften. Jag är glad att jag var förbi Picard igår och köpte fiskfiléer och haricots verts för annars hade jag inte haft någonting att äta. På tal om något helt annat så kommer jag att lösenordsskydda några av inlägget på bloggen, eller göra dem privata. Ibland känner jag att jag vill skriva om sådant som är mer personligt och privat, men som jag inte vill ska vara öppet. Jag har inte bestämt mig ännu hur jag ska göra med läsandet av dem. En del av mig vill bara skriva av mig men så är det den andra delen som uppskattar de där kloka tankarna och råden från er. Suck alltså, det är inte alltid lätt att ha en offentlig blogg men samtidigt vilja skriva om vad som händer i livet. Kanske borde jag starta en helt anonym blogg där ingen vet vem jag är. Så kan jag skriva precis vad jag vill!

//If you need inspiration on nice blogs, I added the post I wrote a few days ago to the menu on the top of my page. I also added two other blogs on there as well. Happy reading!

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.