C'est la vie

My motivation

Linnea har en tävling i sin blogg. Om jag ska vara ärlig så tävlar jag aldrig i bloggares tävlingar. Dels för att jag är för lat för det, dels för att jag ändå aldrig vinner och dels för att jag känner mig som en tiggare när jag kommenterar ”åååh jag vill vinnaaaa!!”, precis som att jag är desperat eller något. Vilket jag ju är men jag gillar att spela cool och låtsas att ”nej men jag är beyond that tiggeri”. Jag är inte lika låg som Glocalnet.

Men nu handlar det om exotiska amerikanska grejer. Jag menar hallå, alla vill ju ha amerikanska coola grejer! Armband frå cocco.se har ju alla nu men detta kommer bara jag ha av alla på min gata(jag bor på en lååång gata). Hoppas jag.

Sen Linnea, är min motivering att jag just nu läser en kurs med en kursbok på 500 sidor, på engelska. Jag menar jag måste ju tugga tuggummi från USA när jag läser på engelska. Right? Sen är mina läppar torra som Sahara så då behöver jag ju läppbalsam med. Jag fäller skinn för tusan!
Och så saknar jag min pojkvän som bor i landet Baguette. Jag behöver ett emergency kit den dagen han skickar mig en överraskningsbiljett till Bahamas och meddelar att jag måste ha packat väskan om fem timmar. Detta skulle ju lindra min panik den dagen det händer! För den dagen kommer. Jag är hoppfull.

Någon annan anledning till att jag borde vinna?
Kommer inte på fler försäljnings- och förhandlingsknep…

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.