Travels

Amsterdam: Del 4

Fjärde och sista bildregnet från Amsterdam kommer här.


Måndag började med frukost på rummet. Vi ville utnyttja de där sista mysiga timmarna ihop innan vi var tvungna att checka ut. Två veckors pussande att ha till godo liksom! 🙂


Sen tog vi båten igen


Christophe tog fem kort på mig. Detta var det bästa… Jag är fotografen och han är geniet. Eller geni nr ett iafl. Hehe.


Vi gick av båten och rökte lite braj på detta stället


Nej jag skojar. Ingen av oss rökte några olagliga substanser(jag röker ju inte ens vanliga ciggaretter). Vi hittade i stället ett trevligt ställe för att äta lunch.


Där åt jag en riktigt god club sandwich, medans Christophe åt sin tredje hamburgare på tre dagar.


Caféet låg vid detta torget


Sen gick vi lite till och innan vi skulle skiljas åt satte vi oss på ett café och tog en kaffe. Och så hjälpte världens bästa pojkvän mig att skriva mina lettre de motivations. Nu ska här sökas praktik!

Jag har fler bilder men nu tar vi en paus va? Det är tid för annat i bloggen nu. Men jag tänkte återkomma sen och tipsa lite om ställen jag var på samt en hotell-”recension”.

0 kommentarer

  • Ellinor

    Vad är det med killar och hamburgare egentligen 😋

    Ang. Paris/Malmö så får vi se lite hur det blir med det förstnämnda…det beror lite på vad som händer under de närmsta dagarna. Malmö blir det däremot helt klart. Jag jobbar bara en enda dag i mars samt att skolan inte är särskilt betungande! Bara att hojta till när det passar med andra ord.

    Kram

  • Siri - En personlig blogg om mode och stil.

    sv: Men åh så underbart – lite vår får du ju då också! Vi har inte bokat än men åker så fort skolan är slut för terminen 😊 Vet du om det finns något bra museum med mode och klädhistoria i Paris förresten, skulle vara så himla roligt att gå och kolla på? 😊 Detsamma till dig! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.