Okategoriserade

Chinos + Jag = Sant?


Bilder H&M


När jag var inne på H&M igår så hittade jag de perfekta grå chinos-byxorna. Inte för tighta men inte för ”jagharbajsatpåmig”-aktiga heller. Lagom slappa och sköna. De finns i rosa och grå med men beige känns ju ganska standard. Ska jag slå till på det kanske? Som en belöning för att jag står ut med den här jäkla vintern och inte shoppade en endaste liten pryl i Amsterdam.

Chinos+jeansjacka+Fred Perry-skorna+röda solbrillorna+söt blus= snygg Christine

Paris+outfit+sol+brunhårig fransman+vår+franskt vin på uteservering= lycklig Christine

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.