C'est la vie

C’est quoi ce bordel?


Två månader kvar eller så… Suck.


Gud så trött jag är nu på den här kylan. Fyra månader med snö, iskalla vindar, mörker och minusgrader är minst sagt ledsamt. Nu vill jag ha vår, varma briser och ljusa kvällar! Jag vill slänga ner min vinterjacka och mina fodrade stövlar i förrådet och låta det ligga kvar där LÄNGE. Någon mer än jag som känner så?

Jag satt och tittade på O.C nyss när det ringde på dörren. Det var en snubbe som skulle komma och titta på badrummet och avloppsrören, vilket jag helt glömt bort. När jag ursäktade min röra så insåg jag hur jäkla stökigt det är här hemma. Jag skämdes faktiskt, haha! Så den röran ska jag ta tag i nu. Usch, har varken lust eller ork att städa. Men då blir ju helgen skönare och man kan koppla av med gott samvete.

0 kommentarer

 • Ellinor

  Hur länge blir du i Paris nästa gång?
  Funderar på att ev. åka dit kring den 17:e mars då det är en konsert jag väldigt gärna skulle vilja besöka…

  Kram

 • Jennifer

  du är inte ensam, min själ har varit död sen november men det börjar kittla lite i kroppen nu när det snart är Mars och man vet att det går mot varmare tider! snart snart! 😊 jag längtar efter mina klänningar och att slippa lager på lager metoden för att överleva när jag sticker näsan utanför dörren!

 • Madeleine

  Kom igen, tänk lite positivt! Det är inte så mörkt. Dagarna är mycket längre!
  Sen så har vi ju lite ledighet också. Det ska vara fint väder i helgen. Sol – men med massa minusgrader.

  Ett annat tips, som används på deprimerade människor (de som är riktigt nere på botten), är att enbart tänka på det negativa en viss tid och på en viss plats. För att resten av tiden fokusera på det positiva.
  Vi går mot varmare tider. Malmö är vackert då! Du ska alldeles snart träffa din kille igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.