C'est la vie

Multi-tasking

Här ser ni lite bilder från tidigare idag när jag blev bortskämd med lyxfrukost hemma hos två fina vänner. Efter ett par ärenden på Entré åkte jag hem för att köra ett pack-race. Förutom det försöker jag mig på att göra julgodis och tusen andra saker. Vi får se om det går käpprätt åt helvete eller bara halvvägs. Jag har dessutom inte köpt alla julklappar än. Jag har knappt koll på de jag redan köpt! Jag är så off så jag inte ens märkt att jag satt på ett danskt barnprgram på TVn.

Nu måste jag fortsätta med min multi-tasking.. Shit, jag kan ju inte ens göra två saker samtidigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.