Things I like

Mitt smultronställe

Helgen är nära. Känner ni det? Med sömnbrist och allmän stress över alla måsten, så kunde den inte kommit mer lägligt. Mina planer är inte många. Jag ska mest ta det lugnt, umgås med mig själv, killen och vänner. Ikväll blir det ett glas med Precious(om jag inte somnar på metron hem från jobbet), för att inviga helgen. Det blir trevligt. I övrigt har jag gjort så lite planer som möjligt. Jag ska fila på mitt CV, söka boende och sova ut. Vädret ser inte ut att samarbeta heller så kanske blir det mys inomhus. Jag har ju faktiskt 7-8 avsnitt av Gossip Girl att ta igen.

Dessutom måste jag och Christophe snart boka biljetter till Sverige i augusti. Jag ska visa honom det underbaraste stället i Sverige. Mitt smultronställe. Sommarstället där jag spenderade alla mina somrar som liten. Det ligger inte i Skåne, är en halvö och närmsta större stad var inspelningsplatsen för filmerna Sånt är livet och Kalle Blomkvist. Kan ni gissa var?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.