Vardagslyx

Under träden

Efter en trött morgon med sura miner så gick jag hemifrån lite tidigare. På vägen till metron tog jag en annan väg, så i stället för att gå i skugga så hade jag solen i ansiktet. Vilken skillnad det gör! Jag stannade förbi Blanche och köpte en extra stark kaffe och bestämde mig för att ta metron vid Pigalle i stället. Jag promenerade genom allén och plötsligt kändes den kommande arbetsdagen bättre. Det är någon till med alléer som gör mig lugn och glad. Fast kanske var det den extra shoten espresso med. 

Nu ska jag äta lunch och sen jobba på några timmar till innan jag tar helg.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.