Inspiration

Mi casa es su casa

 

 

 

Här kommer ett litet tips som främst riktar sig till er som bor i Frankrike/Paris. Eller så kanske ni ska åka till Paris på semester snart och älskar inredning? Personligen tycker jag att det är svårt att hitta inredningbutiker i Paris som har trendiga prylar till ett bra pris, men så sprang jag på en inredningsbutik som jag blev alldeles förälskad i. De har massor med fina saker och det är dessutom väldigt billigt.

 

Den heter Casa och finns tydligen överallt i Paris samt i de flesta städer i Frankrike. Just den jag var på ligger på 92 rue Saint Lazare. Närmsta metro är St Lazare, ta sortie rue d’Amsterdam (nu sitter mina vänner och skakar på huvudet åt hur tusan jag kan komma ihåg exakt uppgång, haha) så kommer du rätt.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.