Vardagslyx

Not like any other thursday

 

 

Vad vore livet utan vardagslyx? Själv älskar jag det. Det är nog den svenska sidan av mig. Efter ett snabbt ärende i sydvästra Paris bjöd Linnéa mig på en lyxig lunch. Hon hade en rolig nyhet att berätta så hon ville fira. Det tackar man ju inte nej till. Särskilt inte då vi inte hunnit ses på flera veckor. Det blev en riktigt mysig och trevlig och lång lunch på Paradis du Fruit. God mat, en smarrig fruktdrink och sen dessert på det. Herregud, jag vet inte ens om jag förtjänar så snälla och generösa vänner! De är verkligen de bästa.

 

När jag kom hem skickade jag iväg ett par ansökningar och innan middagen tog jag ett hett bad. Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Revenge innan jag går och lägger mig. Klockan ringer kl 6 i morgon bitti så det blir ingen sen kväll för min del. Jag planerar att drömma söta drömmar långt innan midnatt.

 

 
0

0 kommentarer

  • Helena Milton

    Vad trevligt att bli bjuden på fin långlunch och få dela vänners glädje över roliga nyheter! Ha en riktigt fin adventshelg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.