Things I like

Merci la France

 

 

Det som är bra (eller dåligt, det beror ju på hur man ser det) med Kastrups flygplats är att även om man måste vänta på sitt flyg finns det så många roliga butiker man kan gå runt och flanera i. Jag går alltid förbi Pilgrim-butiken när jag flyger därifrån som lägligt nog ligger på vägen till A-gaterna. De här två halsbanden köpte jag i måndags på rea. 150 DKK fick jag betala, vilket väl är ungefär 20 euro. Helt okej pris tyckte jag och slog lyckligt in min pinkod. Att jag fått tillbaka pengar från l’assurance maladie (franska försäkringskassan) för tidigare sjukhusbesök gjorde att de i princip var gratis. Tack Frankrike!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.