C'est la vie

Meanwhile in Africa

 

 

Den här veckan har varit riktigt jobbig. Det känns som att jag inte har haft tid att koppla av och varva ner. Förutom att jag jobbat mycket så har jag även letat som en galning efter en klänning till bröllopet. Igår hittade jag äntligen en men var inte helt hundra. I stället för att göra som man borde göra vid sådana tillfällen – och sova på saken – så köpte jag den på impuls. När jag kom hem insåg jag att den var för liten. Finns det något värre än att köpa saker för att man måste. Nu måste jag dit igen i morgon och byta den. Dessutom gör skorna jag köpte häromdagen ont så nu vet jag inte om jag ska behålla dem. Alltså jag orkar inte med mig själv, haha!

 

Till alla er andra med liknande problem, ni är inte ensamma. Tillsammans kan vi ta oss genom det.

 

Nu ska jag lägga mig i sängen och äta lite goda aprikoser. I morgon är det äntligen helg!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.