C'est la vie

Me ♥ You

 

Alltså TACK för responsen på inlägget tidigare i veckan. Vad fina ni är, och roligt att ni uppskattar när jag skriver sådant. Jag har medvetet hållt mig borta från att lägga upp alltför personliga inlägg de senaste åren, just för att jag är lite rädd för att lämna ut mig. Jag tänker ofta att jag vill skriva fler meningsfulla inlägg, om ämnen som jag faktiskt brinner för. Det kanske inte verkar så men jag gillar verkligen diskussioner och att fördjupa mig i olika samhällsfrågor. Jag är en grubblare och har alltid varit. Jag har mycket känslor, och känner jag någonting så gör jag det i stora propotioner. Är jag glad så märker man det på mig och är jag ledsen så lyser det genom. Så ibland är det skönt att få de känslorna och tankarna ur sig. Bara det att när det står skrivet på internet så finns det där för evigt. Fast kanske ska jag skriva mer om mer seriösa saker än restauranger jag besöker eller tröjor jag köper? Jag antar att en bra mix är bäst och det verkar ju faktiskt som att det är just den mixen ni gillar.

 

Hur som helst så tycker jag att det är intressant att läsa era tankar om sådana här ämnen. Ni verkar vara så himla fina människor med hjärtan av guld. Det är så mycket snack om näthat och påhopp på bloggar, men jag får ju bara kärlek 

 

Hoppas att ni har en riktigt bra vecka!

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.