Travels

Market & Beach

I tisdags när jag kom hit, gick vi en runda på stan. Vid La Rambla ligger en stor marknad där man kan köpa lite allt möjligt. Vi gick aldrig långt in och tittade på allt eftersom det var så mycket folk, men en annan dag denna veckan vor det kul att gå dit och titta lite mer. Då med båda händerna i ett hårt grepp om väskan dock. Jag kommer vara supermisstänksam nu!

Idag var det en lång dag på stranden och sen tog jag och Isa bussen hem medan syrran och Amanda stannade kvar lite. Det var skönt att slippa gå de 2 kilometerna. Jag såg när jag kom hem att jag brännt hårbotten. Aj aj, det svider lite. Får köpa en keps i morgon tror jag! Ikväll går vi ut och äter så innan det ska vi bara vila. Nu ska jag ta en dusch innan de andra kommer hem och occuperar den.

0

0 kommentarer

 • Ellinor

  Visst är La Boqueria ett riktigt paradis! Testa deras färskpressade fruktjuicer och/eller en fruktsallad, de är gudomliga!
  Kram

 • joanna- att leva med Aspergers syndrom

  Hej! tänkte bara tipsa om att just nu finns fler tävlingar med fina priser på blogg, det finns även en dagens blogg tävling där du har chansen att bli länkad inför mina 200-600 unika läsare/dag så passa på att gå in och anmäla dig kolla i vänsterspalten så hittar du tävlingarna:)
  Annars kanske du vill göra ett bloglovin byte?;)
  kram

 • mikael

  Fan vad surt att bli bestulen på semestern. Det är pengar som man sparat för att göra nåt kul med =/

  Hoppas du ändå kan ha det bra på semestern och njuta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.