C'est la vie,  Vardagslyx

Måndagslyx och semesterplaner

Den här veckan är det höstlov men jag är fullbokad med jobb ändå. Många ungar går ju på fritids under loven. Jag fick en ganska lugn dag på veckan och dessutom jobbar jag med riktigt roliga personer. Det var länge sedan jag skrattade så mycket under en arbetsdag som jag har gjort idag. Att en unge blev sjuk och spydde ner två toaletter skrattade jag desto mindre åt, men tack och lov var jag inte där då. Jag som har spyfobi kände paniken växa inom mig och dränkte händerna i desinfektionsmedel var femte minut efteråt. Det skulle inte förvåna mig om jag får kräksjukan inom loppet av några veckor. Resten av dagen var jag helt säker på att jag kunde känna av bakterier som frodades i kroppen. ”Visst mår jag lite illa ändå?”. Troligtvis är det inbillning men jag ska nog käka tio vitpepparkorn, just to be sure.

När jag kom hem åt jag några svindyra choklader från Lindor som jag hade tänkt lyxa till med i fredags. Vardagslyx på en måndag är ju så himla mycket bättre än fredagslyx. Fredagar är nog lyxiga som det är. Sedan pratade jag med syrran för vi måste boka flyg och hotell för vår långweekend under julhelgen. Det är inte helt lätt att få till planeringen med tidsskillnaden. Nu ligger dessutom Vietnam sex timmar före i stället för fem. Så det blir lite trixigt men jag tror att vi kommit överens om ett bra hotell nu. Jag längtar verkligen efter att traska runt i flipflops, dricka paraplydrinkar, få kvalitetstid med min älskade syster och ligga under palmer medan jag läser en riktigt spännande deckare. Dessa sju veckor får gärna gå snabbt som tusan.

Nu ska snart cykla hem till Julia för att hjälpa henne sätta upp en hylla. Hon mutade med middag vilket jag tyckte lät som en bra deal. Plus att vi inte setts på evigheter – känns det som – och då får jag hennes underbara sällskap på köpet.

0 kommentarer

  • Emma

    Hittade din blogg när jag sökte efter andra med denna hemska fobi. Håller tummarna för att du fortsätter vara frisk, handtvätt räcker långt 😊

  • christinestories

    Hej Emma! Haha, vad roligt! Välkommen hit 😊 Ja fy för alla dessa sjukdomar. Tack du, jag ska hålla tummarna för dig med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.