Fem dagar i paradiset

Snart får jag gå runt i blommig paradiskjol och sandaler på en paradisö <3

 

Idag bokade syrran och jag både hotell och flyg för julhelgen. Jag ska som sagt till Vietnam i december för att hälsa på min syster Julia som gör praktik i Hanoi. Efter två dagar där flyger vi tillsammans ner till ön Phu Quoc för lite solsemester. Det är inte så varmt i norra delen av Vietnam just i december-januari så man behöver ta sig ganska långt ner för att få sola och bada. Så det blir inget traditionellt julfirande detta året heller, men det gör inte så mycket för till skillnad från förra året så får jag tillbringa julhelgen med åtminstone en familjemedlem. Sedan kommer vi antingen fira nyår i Hanoi eller åka till någon annan plats den helgen, men det är inte bokat ännu.

Jag ser verkligen fram emot denna resan för det är första gången jag åker till Asien, och första gången jag kommer få uppleva en riktig paradisstrand. Ska jag vara helt ärlig så har den delen av världen aldrig lockat så mycket, och hade syrran inte befunnit sig där i fem månader så hade det nog dröjt några år för mig att ta mig dit. Nu är jag däremot så himla glad att jag bokat resan och det ska bli så spännande att uppleva någonting helt nytt.

Det här är platsen vi ska till, Ong Lang Beach på norra sidan av ön. Fint va? Min motivation nu när jag jobbar och sliter.

Är det för tidigt att börja packa 7 veckor innan avfärd? 

 

Nu ska jag duscha, äta rester till middag och se på en film. I morgon kommer äääntligen det där inlägget upp med härliga tips som jag lovat hur länge som helst nu. Den som väntar på något gott av mig… väntar alltid för länge. Ni vet, livet kom emellan. Som kompensation så har jag maxat det med hela 12 tips. Bra va?!

Ha en fin kväll nu!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen