C'est la vie

The Weeknd

Det här var lördagskvällens scen. Två sjuka singelkvinnor med envis hosta som hade stora planer på att gå ut för att dricka vin men som insåg att de helst bara ville stanna inne med tända ljus, dricka te och mysa under en filt.  Notera hostmedicinen på bordet. Vem behöver vin när det finns hostmedicin med både alkohol och morfin? Vi lagade en god middag, åt upp den lilla biten Comté som jag köpte för ett hutlöst pris på ICA och diskuterade livets stora frågor. Killar och varför de är sådana idioter ibland, höstdepp vs höstpepp, resor, varför vi ibland funderar på att flytta tillbaka till Paris (Lucie kommer därifrån), mammor som är lite för överbeskyddande etc etc. Jag är inte alls lika road av att gå ut på helgen längre och tar det hellre lugnt hemma. Det är kul ibland men sedan kommer insikten om att det är skönt att vakna upp utvilad i stället för bakis. Jag blir ju trots allt 33 år om två veckor. Ni kan börja kalla mig Tant Christine.

Igår var jag som sagt och fikade med en vän på eftermiddagen (obs, ej Tinder-dejt), sen cyklade jag hem till Louise där jag blev matad med riktigt god pasta carbonara. Sedan satt vi med våra datorer och bockade av våra to-do lists. Den här helgen har jag för övrigt sovit så himla bra. För första gången på flera månader somnade jag nästan direkt och sov genom en hel natt. För någon med sömnproblem sedan barndomen är det helt underbart skönt.

Idag är det jobb som står på schemat och det ska bli snorkallt så jag har varma kläder på mig. Ha en fin måndag så länge. Vi hörs ikväll!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.