Cape Town Life,  Vardagslyx

Måndagar blir bättre med vardagslyx

DSC_2778 DSC_2774

Min originalplan att stanna inne och ta det lugnt igår ändrades när Anna sms:ade och frågade om jag hade lust att hänga med till Waterfront. Även om jag var trött så tänkte jag att det kunde vara en bra idé för dels behövde jag verkligen åka till H&M men har varit för lat för att åka dit ensam. Dessutom, när man inte gör någonting kul efter jobbet på måndagar så blir de så himla… måndag. Förstår du vad jag menar? Därför brukar jag faktiskt ofta vilja addera lite vardagslyx till just veckans första dag. Dessutom har jag så himla kul med Anna och trots att vi bara känt varandra i en månad så känner jag mig väldigt bekväm med henne. Som att vi känt varandra mycket längre. Lite synd bara att hon åker om två veckor. *tio ledsna emojis*

Vi gick först en runda inne i centret och jag hittade äntligen ett par svarta jeans, vilket jag letat efter i mer än ett år. Utan att överdriva. Jag hittade även en supermysig svart tröja som kommer vara så bra till i princip allt. Helt plötsligt var klockan halv nio och våra magar började kurra. Så vi gick till en trevlig restaurang som heter Life Grand Cafe och beställde in varsitt glas hälften fullt vin (tänker att you only live once) och pizza. Herregud så goda de var. Bra service och mysig atmosfär också. Det var precis vad jag behövde igår. Härligt och kravlöst kompishäng med någon som ger en massa energi.

Nu ska jag jobba vidare här och förhoppningsvis glida vidare på min produktiva våg jag surfade på igår. Jag är dessutom så jäkla glad för att min mage äntligen verkar vara okej nu och att det inte verkar som att jag är laktosintolerant. Jag kan äta OST!

0 kommentarer

  • Anna

    Det är helt min filosofi att lyxa till vardagen då den känns som mest dassig/grå. Måndagar är ett ypperligt tillfälle! Gud vad smarriga pizzorna såg ut; lite mer italiensk style och inte sådär flottigt, degigt amerikanskt =)

  • ljuva julia

    älskar ost, älskar vin. Men rött 😉 Det här gör mig verkligen sjukt avundsjuk, jag vill bara hoppa in i din bild och äta upp din mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.