Shopping

Månadens första köp?

Jag älskar att gå och strosa i butikerna och titta på allt fint som kommit till hösten. Etam, Naf Naf, H&M, Benetton, GAP, sko-butikerna. Men det är som en liten spärr som gör att jag inte kan få för mig att köpa något. Jag provar och tittar och funderar. Men jag köper inget. Jag har sådana perioder ibland. Det är ju såklart inget negativt, snarare tvärtom. Jag har blivit ekonomisk och klok på äldre dar! 😉

Men däremot såg jag en väska på Monoprix häromdagen som jag verkligen skulle vilja ha. Den är inte i skinn men ser ut som skinn och känns som skinn. 30 euro är ju inte mycket heller. Och skulle vara perfekt när skolan börjar! Och nu har jag ju tjänat pengar…

Vad säger ni peeps? Ska jag slå till och unna mig något(Starbuck’s-frappuchinos räknas inte aldrig som unnande, det är för att överleva, en nödvändighet… ;-P) för första gången på en månad?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.