C'est la vie

C’est parti

Idag är det total kontrast vädermässigt från igår. Då var det 33 grader och strålande sol. Idag är det regn och ca 22 grader. Jag hoppas det blir fint väder till helgen så man kan få njuta lite till av sensommaren och kanske få bättra lite mer på brännan… som Irina sa när vi satt i Jardin du Luxembourg i söndags och jag försökte få lite sol i ansiktet. Hon är alldeles för ärlig den bruden… *snyft* 

Hon: ”Tu n’as pas bronzé” (du har inte blivit brun) 
Jag: ”Mais c’est parti déja!” (men det är borta redan!)
Hon: ”Haha!”

Har inte fått sola på en månad… jö! 😛

Janis ringde igår eftermiddag. Hon och Manuel är i Berlin och skulle kommit hem igår men bestämde sig för att stanna två dagar till. Men hon var orolig att jag inte hade någonstans att bo så hon ringde för att höra hur allt var. Hon är ju bara för gullig! 🙂 Jag hoppas vi hinner ses i helgen!

Igår var jag så sjukt trött. Flytt, jobb och sen flytt igen. Efter massa bök och stök så kom jag hem till Tylman’s sent igår kväll. Där bjöds det på middag och efter att jag slagit honom i ett parti schack(moahahaa… I’m the master…!) så somnade jag och sov som en prinsessa hela natten. Men jag är trött idag ändå och ärligt talat så är jag trött på att jobba så här många timmar per dag. Längtar tills på torsdag då jag bara jobbar halvdag!

Eftersom det regnar ute så har jag satt S framför Ice Age, så man får iafl lite lugn och ro! 😉
Jag ska föresten på två jobbintervjuer denna veckan. Förhoppningsvis dyker det upp fler snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.