THROWBACK

Malmöfestivalen 2008 #throwbackthursday

15-16aug 009

Eftersom att det är torsdag idag – och dessutom Malmöfestivalen denna veckan – så tycker jag att vi gör en riktigt rejäl throwback. Så långt back som 8 år tillbaka i tiden. När jag ser gamla bilder på mig själv så tänker jag antingen: ”jag kommer aldrig mer ha så perfekt hy” eller ”HAHAHA”.

Det här var året innan jag flyttade till Paris och en kväll under Malmöfestivalen. Den tiden då jag faktiskt orkade gå runt där varje kväll och blev full på alkoläsk. Jag är 23 år på dessa bilder och gillade tydligen att ta kort med blixt på den tiden. Det var den tiden i mitt liv som jag använde ord som ”supa” och ”fan vad ball”. Det där sista är kanske svårt att förstå för någon som inte kommer från Skåne, men ”ballt” = sjukt roligt/coolt/fett. Det går att använda det lite som man vill.

Den här kvällen hängde jag med min kusin och hennes två vänner Carina och Annamia. Det är nästan märkligt hur någonting så långt bak i tiden kan kännas så nära inpå. Som att det bara var för något år sedan.

15-16aug 028Vi lyssnade på Maia Hirasawa minns jag.

15-16aug 026Och satte tydligen papper i öronen. Jag var resonabel redan då.

15-16aug 011Eller inte… Aquatini… vilket namn alltså. Är det någon som dricker alkoläsk längre? 

15-16aug 012Här är Annamia och min kusin Sophia. Jag undrar om jag kommer få ett sms inom kort med befallningen ”TA BORT KORTET NU!”. Fast visste ser de söta ut? Skenet kan bedra, hehe. Nu har de här två båda ungar och är gifta. Tänk vad livet levererar ibland!

15-16aug 007Carina och jag sprang runt och var såklart ”skitfulla”, men ändå inte. Vi spelade säkert mer på det än vi faktiskt var det på riktigt.

15-16aug 008Ung och naiv. Helt ovetandes om att livet skulle ta en helomvändning bara några veckor senare…

15-16aug 018Jag älskar fortfarande de här munkarna från Ahlgrens. Måste nog köpa mig ett gäng innan festivalen tar slut.

Det var den tillbakablicken det. Tillbaka till nutid. Jag har suttit alldeles för många timmar framför datorn idag. Hade tänkte träna men nu är jag för hungrig för det så jag får skjuta på det. Jag ska i alla fall diska och fundera över någon slags middag.

//A Throwback Thursday to summer 2008. Click on the post headline, and use google translate to read the post in your language. 

0 kommentarer

  • Ljuva Julia

    Vilken härlig tillbakablick 😊 Känner igen mig så väl från mitt 2008, men drack öl redan då, hehe. Angående hormonerna så är mina så bråkiga att jag kom ganska långt i en steriliseringsprocess för att knipsa äggstockarna. Sedan visade det sig att man bara blir steril, men man har ändå mens och hormoner… värt då? Ändå sättet att bli av med skiten är att operera bort livmodern, och det fick jag inte 😋

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.