C'est la vie

Macaron

Igår kväll efter middagen drog jag iväg till Grands Boulevards för en drink med Natalie, Janis och vår nyfunna tyska vän Katrin. Det var hur trevligt som helst men det blev ingen sen kväll. Kom hem till min fransman som satt och tittade på den svenska filmen ”Gränsen”, som var dubbad till franska. Christophe tyckte filmen var bra och gjorde sitt bästa för att uttala namnen rätt. Vilket gick sådär. Stenström blev helt plötsligt Stönstråm… Haha!

Idag måste jag plugga som bara den. Sitter här och längtar till lunchen bara så jag får ta den ena av de två sista macaronsen jag fick av Christophe mamma till efterrätt. Min vardagslyx idag.

Vi får höras senare ikväll kära vänner. Hoppas allt är bra med er!

0

0 kommentarer

 • Anna - om konstnärslivet i Paris

  Ja, man måste få pluggpausa ibland och särskilt när det är så varmt. Glass är jätteviktigt då 😊

 • Rebecca - modeblogg med outfits

  Åhh vad gott! 😃

  sv: Haha då är det 1-1 då.. Nu gjorde du mig sugen på macarons! 😉 Nä men, jag hade skickat en räkmacka till dig om jag kunde! hoppas du kikar in igen <3

 • Turid

  Japp, såg dig där:-) Jo bara fint med mig, men längtar efter ledighet och sol. Är det lätt att få jobb efter din utbildning? Vad ska du gör apå din praktik? Arbetsuppgifter?

 • Sabine-Välbefinnaren

  Nä.. samma plats hela livet kan jag inte tänka mig. Min pojkvän förstår mig inte riktigt på den fronten… men jag håller fortfarande på att övertyga honom att se världen med mig! =)Önska mig lycka till! Hur länge har du bott i Paris?? Kram

 • Elina

  Har alltid velat smaka såna här! Fast dyra är dom, haha. 😊

  Svar/ Skönt! Jag har varit där 2-3 gånger när jag var yngre, disneyland 2 gånger =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.