Things I like

På gatan där jag bor

Jag ligger på sängen med fönstrena öppna och kvällssolen som lyser in. Lyssnar på afrikanerna nere på gatan som ropar och bilarna som kör förbi och pumpar ut musik. Jag gillar verkligen mitt område och min gata. Mer och mer varje dag faktiskt. Allt finns här omkring. Människorna är glada, öppna och vänliga. Det är alltid liv och rörelse men samtidigt bor vi på en mindre gata utan en massa buller. Jag hoppas vi lyckas hitta en större lägenhet i samma område när jag är klar med skola och praktik.

Det har blivit riktigt varmt förresten, över 20 grader. När jag och Christophe gick och handlade för en stund sedan hade jag bara en tunn kofta. Jag hoppas det håller i sig. Nu tänker jag titta lite på Gossip Girl medans jag väntar på att syrran ska ringa. Vi har knappt hunnit prata sen hon flyttade till London. Jag saknar henne redan.

0

0 kommentarer

 • Ellinor

  Roligt att höra att du trivs så bra! Hoppas kunna komma och hälsa på dig en vacker dag 😉
  Med mig är det annars bra. Fick du mitt FB-mail häromdagen?
  Kram

 • Anna - om konstnärslivet i Paris

  Håller med dig. Här är perfekt att bo! Särskilt nu när det är varmt. Reagerade också på det innan när jag gick och handlade.. Skönt! Får hoppas det fortsätter såhär 😊

 • Elin

  Denna blogg har jag skapat som en tröst och förståelse för alla som går igenom någonting svårt. Den kommer uppdateras varje dag som någonting under mitt cancerliv hände.
  det är inte jag som hade cancer, det var inte jag som låg i sjuksängen, men det är jag som berättar en historia utifrån en systers synpunkt. Många syskon har en liknande upplevelse har jag upptäckt. Jag vill göra det lättare för ett syskon att förstå att det inte är fel att känna avundsjuka elelr att bli arg på sitt syskon trotts att det är sjukt.
  Bloggen kommer vara aktiv från den 9 april 2012 – 1 januari 2013

 • Madeleine

  Jag älskar när det blir vår/sommar och man hör sorl, skratt, glada människor – liv från att ha fönstret öppet!!
  Kram

 • Linn

  Mmmm…. Jag kan leva mig in i känslan. Visst är jag glad åt min svenska trädgård nu såhär på våren, men jag skulle byta den mot den här gatuvyn any minute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.